TILBAGE

Referencer

Jeg meldte mig ind i Furesø Erhvervsforening, da jeg i januar 2008 startede mit eget reklamebureau (Ideas4you) i Kirke Værløse.

Det er først inden for de sidste par år, at jeg har deltaget i nogle af deres mange arrangementer, og det har jeg ikke fortrudt! Dels har der været nogle spændende og underholdende arrangementer i erhvervsforeningen, dels er jeg, via deres nyhedsbreve, også kommet i kontakt med andre netværk og fået relevante informationer fra Kommunen og andre offentlige instanser.

Netværket har så oveni købet bragt lidt opgaver med sig. Jeg har f.eks. designet Furesø Erhvervsforenings nye logo, Informationsmateriale samt denne hjemmeside - sidstnævnte i et samarbejde med Winnie Elsborg, som nu også er medlem…

Tina Lindstam
Kreativ direktør, Ideas4you

Der er helt sikkert rigtig mange gode grunde til at være medlem af Furesø Erhvervsforening!  For mig er den primære grund at udbygge mit private og erhvervsmæssige netværk.

Jeg har kun været medlem i kort tid, men jeg kan se at både foreningen og medlemmerne er dejligt aktive, hvad angår arrangementer og medlemstilbud. Jeg glæder mig til de kommende arrangementer, hvor jeg får mulighed for lære flere medlemmer bedre at kende, og glæder mig også til selv at byde ind med vidensdeling!...

Winnie Elsborg,
MindWeb.dk

Her vil vi rigtig gerne have din reference...Hvorfor er du medlem af Furesø Erhvervsforening, og hvad får du ud ahttp://www.fuef.dk/wp-admin/edit.php?post_type=pagef det ? Send os en mail!
Her vil vi rigtig gerne have din reference...Hvorfor er du medlem af Furesø Erhvervsforening, og hvad får du ud af det ? Send os en mail!